Skärmklipp 2015-12-10 17.16.54

Karriär

Vår drivkraft ligger i att finna smarta, långsiktiga lösningar som är användarvänliga  
såväl som kostnadseffektiva att förvalta och genererar en mätbar effekt i form av affärsnytta.

Mer om oss

Vi arbetar främst med medelstora och stora organisation med 300 – 1500 anställda. Vi eftersträvar långsiktiga relationer och det förväntas att vi är proaktiva och ger tydliga rekommendationer och förstår våra kunders utmaningar, problem och utifrån dessa föreslår lösningar.

Våra medarbetare har en bakgrund i affärssystemet Unit4 Business World On (Agresso) och är inriktade på processer och beslutstöd för planering och uppföljning. Vi erbjuder tex paketerade lösningar för budget och prognos, investeringsprojekt och personaluppföljning.

Pågående rekryteringar

Senior BI-konsult
Som Senior BI-konsult på qep erbjuds du spännande utmaningar och en omväxlande arbetsmiljö. Vi tror på att arbeta tillsammans i team där vi kan axla olika roller och ansvara för olika delar i våra projekt och förvaltningsuppdrag. Hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med:

  • Projektledning och implementering
  • Rådgivande rekommendationer
  • Produktutveckling
  • Verksamhetsutveckling
  • Förvaltning/driftstöd

Genom att erbjuda vår samlade kompetens till kunden så kan vi leverera kostnadseffektiva och smarta lösningar. Roller och ansvar växlas i uppdragen vilket leder till att medarbetare och företaget utvecklas tillsammans genom att vi ständigt utmanar varandra vilket också driver oss framåt.

Kvalifikationer och tidigare erfarenheter
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom systemutveckling eller ekonomi, alternativt lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kopplat till utveckling av rapporter för uppföljning, budget och prognos eller investeringsprojekt.

  • Mycket goda kunskaper i SQL
  • Erfarenhet av att arbeta med affärssystem.  
  • God förståelse för informationsarkitektur

Har du arbetat inom offentlig sektor eller med fastighetsbolag så är det meriterande.

Profil
Som person är du driven och proaktiv men det viktigaste är att du har kunden i fokus och arbetar för att användarna och beställaren ska få en god leverans. Du är en engagerad och öppen lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga i tal och skrift i både svenska och engelska. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer till dina medarbetare och uppdragsgivare. Detta innebär att du är ödmjuk och delar med dig av dina kunskaper med dina kollegor.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi vet att ni är eftertraktade på arbetsmarknaden och erbjuder därför de stora företagens förmåner inom pension och friskvård mm. Utöver det så erbjuder vi också individuella utvecklingsplaner och generösa incitament för att du, kunderna och företaget utvecklas i rätt riktning.

Visa intresse
Att byta arbetsplats kan vara ett stort beslut, tycker du rollen låter intressant och känner att du har vad som krävs låt oss börja med en lunch? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontakter vi dig.